Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA-hankintavalmennus Vol. 3: Kumppanuuden mittaaminen ja kehittäminen

17.5.2018 @ 08:30 - 17:00

FBTA:n toivottu, mahtavan osallistujapalautteen saanut hankintavalmennusten sarja on edennyt torstaina 17.5. järjestettävään päätösjaksoon. Kolmiosaiseksi rakennetun sarjan avauksen teema oli Kilpailutuksesta kumppanuuteen. Kakkososassa perehdyttiin eri hankintastrategioihin toiminnan ohjenuorana ja kolmannessa osassa keskitytään kumppanuuden mittaamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Kumppanuuteen sisältyy aina sekä mahdollisuuksia että riskejä. Päivän aikana pohditaan kumppanuussuhteiden syntymistä ja tekijöitä, jotka edesauttavat hyvän kumppanuuden rakentamista, mittaamista ja kehittämistä. Päivän konkreettisena kotiinviemisenä osallistujilla on joukko hyväksihavaittuja menetelmiä, joita jokainen voi soveltaa omassa työssään jatkossa.

Valmennus järjestetään Hilton Kalastajatorpalla ja päivän vetäjänä toimii Tuuli Jakobsson. Ohjelmaan sisältyy sekä luento-osuuksia että ryhmätyöskentelyä. Päivä huipentuu Suomen ainoan ammattimaisen löytöretkeilijän Patrick ”Pata” Degermanin puheenvuoroon yhteistyöstä, luottamuksesta ja ääriolosuhteista.

Valmennuspäivän hinta aterioineen on FBTA-jäsenyritysten edustajille 199 €/hlö. Ei-jäsenten hinta on 299 €. Hyvän osallistujatasapainon vuoksi paikat kiintiöidään 50/50 ostaja- ja partnerijäsenten kesken. Kysynnän ylittäessä tarjonnan varaamme oikeuden rajoittaa samasta yrityksestä osallistuvien määrää.

Osallistujan nimen voi muuttaa veloituksetta, mutta peruutuksista ja/tai no-showsta ma 14.5. jälkeen joudumme veloittamaan koko kurssipäivän hinnan.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu pian – tämä koulutuspäivä täyttyy nopeasti!

Ohjelma

Ilmoittautuminen 14.5. mennessä

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.5.2018
Aika:
08:30 - 17:00
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

FBTA
Sähköposti
fbta@fbta.net
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Hilton Helsinki Kalastajatorppa
Kalastajatorpantie 1
Helsinki, 00330 Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website