Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA Hot Topic -aamiaisseminaari ja Matka Business Forum 2024

18 tammikuun @ 08:00 - 11:00

FBTA avaa toimintavuoden 2024 perinteisellä Hot Topic -seminaarilla. Runsas aamiaisbuffet iloisine kohtaamisineen energisoi ja asiantuntijapuheenvuorot antavat hyvät valmiudet alkavaan työvuoteen!

Matkahallinnon tehoaamu

Seminaariohjelma tarjoaa osallistujille matkahallinnon tehoaamun: käymme asiantuntijapuhujiemme kanssa läpi liikematkustuksen ajankohtaisimpia kysymyksiä niin hankinnan, turvallisuuden kuin vastuullisuudenkin näkökulmista. Mikä muuttuu? Mitä on hyvä osata ottaa huomioon ja mistä on tarpeen informoida myös matkustajia?

Aamiainen klo 8 – 9
Seminaariohjelma klo 9 – 11

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Osallistumisesta on hyötyä sekä organisaation matka-asioista ja matkustuspalvelujen hankinnasta vastaaville että riskienhallinta- ja HR-tehtävissä toimiville henkilöille.

Seminaarin hinta FBTA-jäsenyrityksille on 89 €/hlö ja ei-jäsenille 109 €/hlö. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen. Osallistujan nimen voi vaihtaa kuluitta, mutta peruutuksista 11.1. jälkeen ja no-showsta veloitamme koko osallistumismaksun.

HUOM: Hot Topic -osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymistä messukävijäksi. Lähetämme kaikille jäsenyrityksille messukutsun koodeineen. Ellet ole jäsen mutta ilmoittaudut Hot Topic -seminaariin, voit pyytää rekisteröitymiskoodin sähköpostitse osoitteesta fbta(at)fbta.net

Nähdään Hot Topicissa ja FBTA:n osastolla 7b141 Matka Business Forumissa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18 tammikuun
Aika:
08:00 - 11:00
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map