Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA Hot Topic -aamiaisseminaari ja Matka Business Forum

19.1.2023 @ 08:00 - 11:00

FBTA avaa uuden toimintavuoden perinteisellä Hot Topic -seminaarilla Matkamessujen ammattipäivänä 19.1.2023. Runsas aamiaisbuffet iloisine kohtaamisineen energisoi ja asiantuntijapuheenvuorot antavat valmiuksia alkavaan työvuoteen!

Liikematkustuksen toimintaympäristö on kovin erilainen kuin ennen pandemiaa. Tottuneimmatkin road warriorit kohtaavat ruuhkia, viivästyksiä, peruutuksia ja poikkeustilanteita, eikä lisääntyvä ilmastotietoisuus helpota työkseen matkustavan tilannetta, ellei vertailukelpoista tietoa matkan ympäristövaikutuksista ole saatavissa päätöksenteon tueksi.

Hot Topic -seminaarimme ensimmäisessä osassa Heidi Alho, Tietoevry Oyj:n Corporate Risk Manager, pureutuu liikematkariskeihin: mitä ne ovat ja mitä niiden hallinnan osalta on hyvä huomioida. Heidin jälkeen puheenvuoron saa resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam, joka puolestaan valottaa, mistä muutoskyky ja kriisinkestävyys kumpuaa. Miten tunnistaa ja kehittää resilienssin voimavaroja ja auttaa muutostilanteiden käsittelyä omassa työyhteisössä?

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki pe 13.1.2023 saakka tai kunnes tilaisuus on täynnä.

Seminaarin hinta FBTA:n jäsenille on 99 €/hlö ja ei-jäsenille 139 €/hlö. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen. Osallistujan nimen voi vaihtaa kuluitta, mutta vahvistettuamme osallistujamäärän palveluntarjoajillemme, veloitamme 13.1. jälkeen tapahtuvista peruutuksista ja no-showsta koko osallistumismaksun.

HUOM: Seminaariin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Matkamessukävijäksi. Lähetämme kaikille jäsenyrityksille erillisen messukutsun koodeineen. Ei-jäsenet voivat tilata koodin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fbta@fbta.net.

Nähdään Hot Topicissa ja FBTA:n osastolla 7b139 Matka Business Forumissa tammikuussa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19.1.2023
Aika:
08:00 - 11:00
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

FBTA
Sähköposti
fbta@fbta.net
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map