Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA Hot Topic -seminaari

18.1.2018 @ 08:00 - 11:00

Liikematkayhdistyksen toimintavuosi 2018 käynnistyy jälleen FBTA Hot Topic –aamiaisseminaarin myötä. Seminaari järjestetään Matkamessujen ammattipäivän aamuna torstaina 18.1.2018.

Matkustusturvallisuusteemainen seminaari on nimeltään ”Globaalin matkustamisen turvallisuus, haasteita ja mahdollisuuksia”. Puheenvuorossa tarkastellaan matkustamisen turvallisuuteen liittyviä haasteita, sekä keinoja matkustamisen mahdollistamiseen että riskien hallintaan. Asiantuntijapuhujana toimii Ulkoministeriön turvallisuusneuvonantaja Jere Peltonen. Puheenvuoro on suomenkielinen.

Seminaariosallistumisesta on hyötyä sekä organisaationne matka-asioista että turvallisuudesta ja riskienhallinnasta vastaaville. Muistathan jakaa kutsun eteenpäin!

Hot Topic –seminaarin hinta FBTA-jäsenyrityksille on 89 €/hlö ja ei-jäsenille 109 €/hlö. Hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, jonka voimin jaksaa pitkälle messupäivään.

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset to 11.1. mennessä. Osallistujan nimen voi tämän jälkeen vaihtaa kuluitta, mutta 12.1. jälkeen tapahtuvista peruutuksista sekä no-showsta veloitamme aina koko osallistumismaksun.

HUOM: Hot Topic -osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymistä messukävijäksi. Yhdistyksen jäsenet voivat tarvittaessa pyytää rekisteröitymiskoodin FBTA-toimistolta.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.1.2018
Aika:
08:00 - 11:00

Järjestäjä

FBTA
Sähköposti
fbta@fbta.net
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map