Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA:n syyskokoustapahtuma

24.11.2022 @ 10:30 - 16:00

Suomen Liikematkayhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous vahvistaa seuraavan toimintakauden toimintasuunnitelman ja budjetin ja valitsee yhdistykselle hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Partnerijäsenten kokous järjestetään samassa paikassa ennen syyskokousta ja siitä lähetetään erillinen kutsu. Rekisteröityminen partnerijäsenkokoukseen tapahtuu samalla ilmoittautumislomakkeella kuin syyskokoukseen.

Myös ostajajäsenillä on mahdollisuus kokoontua vapaamuotoisen keskustelun ja verkostoitumisen merkeissä jo ennen varsinaisen kokousohjelman alkua.

Mitä ilmastopaketti Fit for 55 pitää sisällään, voiko yhtenäinen eurooppalainen rautatiealue toteutua tai onko lentojen viivästymiskorvauskäytäntöihin suunnitteilla muutoksia? Muun muassa näistä kuullaan varsinaisen syyskokouksen jälkeen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen puheenvuorossa EU:n ajankohtaiset, matkustuksen toimintaympäristöön vaikuttavat hankkeet.

Päivän ohjelma

Varsinaisen kokouksen asialista

Toimintasuunnitelma 2023

Partnerijäsenkokouksen asialista

Ilmoittautuminen

Syyskokousohjelma on maksuton yhdelle jäsenyrityksen tai -yhteisön edustajalle. Lisäedustajien osallistumismaksu on 79 €/hlö. Ilmoittautumiset ke 16.11. mennessä.

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.11.2022
Aika:
10:30 - 16:00

Järjestäjä

FBTA

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Royal Hotel
Runeberginkatu 2
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website