Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hot Topic -seminaari ja Matka Business Forum

17.1.2019 @ 08:00 - 11:00

Matkamessujen ammattipäivän FBTA Hot Topic -seminaari on ehdoton must halutessasi viimehetken tiedot kahdesta päivänpolttavasta teemasta, joilla molemmilla on vaikutuksensa myös yritysten matkahallintoon.

Britannia on Suomen seitsemänneksi tärkeimpänä vientimaana ja kahdeksanneksi tärkeimpänä tuontimaana (2017) monen yrityksen top-matkustuskohteiden joukossa. Maaliskuussa toteutuvan Brexitin vaikutukset kohdistuvat talouteen, kauppaan ja liikkumiseen. Paljon on kiinni siitä, hyväksyvätkö sekä EU- että brittiparlamentti sopimusehdotuksen, vai syntyykö ns. kova Brexit. Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen käy puheenvuorossaan läpi Brexitin eri skenaarioita, uhkia ja mahdollisuuksia matkustuksen näkökulmasta.

Vuodesta 2019 alkaen tulorekisteri kokoaa yhteen paikkaan palkansaajien tulotiedot. Tulorekisteri on hallituksen digitalisaatio-kärkihankkeita: sekä yritykset että viranomaiset hyötyvät, kun sähköinen asiointi ja tietojen ilmoittaminen nopeutuvat ja helpottuvat. Mutta onko tulorekisterillä vaikutusta matkakustannusten korvaamiseen, kuten päivärahoihin ja kilometrikorvauksiin? Valtiovarainministeriön hankepäällikkö Arto Leinonen valottaa puheenvuorossaan kulukorvauksiin liittyviä keskeisiä kysymyksiä.

Ohjelma

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 15.1. mennessä.

Seminaari on suomenkielinen. Hinta FBTA-jäsenyrityksille on 95 €/hlö ja ei-jäsenille 115 €/hlö. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen, jonka voimin jaksaa pitkälle messupäivään.

Osallistujan nimen voi vaihtaa kuluitta, mutta peruutuksista 9.1. jälkeen ja no-showsta veloitamme aina koko osallistumismaksun.

HUOM: Hot Topic -osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymistä messukävijäksi. Voit tarvittaessa pyytää rekisteröitymiskoodin fbta(at)fbta.net

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.1.2019
Aika:
08:00 - 11:00
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

FBTA
Sähköposti
fbta@fbta.net
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map