Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ostajajäsenille: Tiekartta NDC-maailmaan

6.4.2022 @ 09:00 - 10:00

NDC (New Distribution Capability) on ollut esillä keskusteluissa ja matkahallinnon tapahtumissa jo pitkään, mutta vasta nyt sen tuomat muutokset alkavat vaikuttaa näkyvämmin Suomessa. Vielä on paljon epävarmuutta tulevasta ja kysymyksiä, joihin ei ole vastausta.

Tule mukaan laatimaan NDC-tiekartta yhteisvoimin ke 6.4. klo 9 – 10. Tiekartan on tarkoitus tasoittaa matkaa NDC-maailmaan. Keskustelemme yhdessä, mitä muutoksessa tulee huomioida ja mitä kysymyksiä ostajan tulee esittää lentoyhtiöille, matkatoimistoille ja varausjärjestelmätoimijoille.

Tilaisuuden fasilitoijana toimii Eija Kurttila Telia Companysta. Eijalla on laaja kokemus ja näkemys NDC:n kehitystyöstä. Hän on ollut mukana mm. IATA:n Travel Manager Advisory Group:ssa (TMAG). Mukana on myös FBTA:n Valmiina lähtöön –ryhmän ostajajäseniä, jotka toimivat FBTA:n eri toimikunnissa.

Tilaisuudessa ei ole tarkoitus kertoa perustietoa NDC:stä. Sitä löydät esim. IATA:n sivuilta. Finnairin NDC-kehityksestä löydät tietoa täältä ja tiedotteen NDC-maailmaan siirtymisestä täältä.

FBTA:n ostajajäsenille suunnattu maksuton tilaisuus järjestetään Teamsilla ja linkki ilmoittautuneille lähetetään edellisenä päivänä. Ilmoittautumiset pe 25.3. mennessä. 

ILMOITTAUDU

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.4.2022
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Virtual workshop

Järjestäjä

FBTA