Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hot Topic -seminaari ja Matka Business Forum

16.1.2020 @ 08:00 - 18:00

FBTA:n Hot Topic -seminaari on paras mahdollinen tapa aloittaa vilkas messupäivä. Runsas aamiaisbuffet antaa energiaa ja seminaariohjelmassa on luvassa kaksi ajankohtaista huippupuheenvuoroa.

 

Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori ja Tosibox Oy:n toimitusjohtaja Jarno Limnéll pureutuu tärkeään aiheeseen, sekä fyysiseen että digitaaliseen matkustusturvallisuuteen.

 

 

Amadeuksen Marketing & Communication Manager Johanna Berg puolestaan käy englanninkielisessä puheenvuorossaan läpi tuoreen Nordic Corporate Traveler -tutkimuksen kiinnostavimpia havaintoja. Tutkimukseen osallistui 1500 matkustajaa ja päättäjää Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

 

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Hinta FBTA-jäsenyrityksille on 95 €/hlö ja ei-jäsenille 115 €/hlö. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen. Osallistujan nimen voi vaihtaa kuluitta, mutta peruutuksista 8.1. jälkeen ja no-showsta veloitamme koko osallistumismaksun.

HUOM: Hot Topic -osallistuminen edellyttää erillistä rekisteröitymistä messukävijäksi. Voit tarvittaessa pyytää rekisteröitymiskoodin fbta(at)fbta.net.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.1.2020
Aika:
08:00 - 18:00
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map