Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FBTA-syyskokous

28.11.2019 @ 10:00 - 16:30

FBTA:n syyskokoustapahtuma järjestetään torstaina 28.11.2019 Tapahtumatalo Bankin Union Square Auditoriossa (Unioninkatu 22, 00130 Helsinki). Päivä alkaa partnerijäsenten kokouksella. Verkostoitumislounaan jälkeen ovat vuorossa sääntömääräinen kokous sekä Meetings & Events -toimikunnan tuottama ammattiohjelma Kadonneen jäljillä – matkalla kohti strategista kokous- ja tapahtumahallintoa:

Strateginen kokous- ja tapahtumahallinto (Strategic meetings management, SMM) on järjestelmällinen toimintamalli, joka kattaa koko yrityksen kokous- ja tapahtumahallinnon prosessit, mittarit ja toimittajayhteistyön. Toimintamallin avulla saavutetaan yrityksen tapahtumien tavoitteet, säästetään kustannuksissa, hallitaan riskit ja optimoidaan palvelutaso.

Tuntuuko haastavalta? Tule kuulemaan ratkaisuja, joilla kokous- ja tapahtumahallinto on kesytettävissä ja miten teema linkittyy matkahallintoon. Vinkki: kannattaa ehdottomasti välittää tämä kutsu myös organisaatiossanne tapahtumia järjestäville henkilöille!

Kokouspäivän ohjelma

Partnerijäsenkokouksen asialista

Sääntömääräisen kokouksen asialista

Toimintasuunnitelma 2020

Budjetti 2020

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset pyydetään ke 13.11. mennessä. Syyskokoustapahtuma on maksuton yhdelle edustajalle per jäsenyritys. Lisäosallistujat 69 €/hlö.

HUOM! Mikset jäisi vielä afterworkille kokouksen jälkeen? Hotel Haven (Unioninkatu 17) toivottaa FBTA-kokousväen tervetulleeksi ja tarjoaa lasin talon puna- tai valkoviiniä edulliseen 6 € hintaan. Havenin takkahuone on varattuna jälkipuinneille – jatketaan verkostoitumista siellä!

 

Tervetuloa
FBTA-hallituksen puolesta

Sari Viljamaa
toiminnanjohtaja

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.11.2019
Aika:
10:00 - 16:30
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

FBTA
Sähköposti
fbta@fbta.net
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank
Unioninkatu 22
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map